pin

Asignia és una marca amb gran experiència en Assessorament Estratègic, *Reestructuring i Banca d’Inversió, abastant des d’empreses familiars, entitats financeres i d’inversió fins a empreses multinacionals. Asignia és fruit de l’experiència d’un grup de professionals amb una àmplia trajectòria en la direcció d’empreses cadascun especialitzat sectorialment.
Asignia neix amb caràcter local però amb una important visió global. Disposa d’oficines a Madrid i Barcelona, expandint-se a Londres, Mèxic i Turquia.

A més, destacar la seva presència en importants operacions al’ Amèrica Llatina i als Estats Units. L’objecte de Asignia és assessorar als seus clients oferint-los solucions innovadores basades en la gran experiència del seu equip, maximitzant i generant valor per als nostres clients.

Demana una teva segona opinió gratuïtament

Si vols tenir una segona opinió gratuïta sobre un informe previ de quin és la situació de la teva empresa (anàlisi, valoració, mercats, internalització, tecnologia, etc…) Pots adjuntar aquí la teva petició.

Si té un projecte empresarial i desitja comptar amb la nostra experiència , no ho dubti , contacti amb nosaltres i serem els seus assessors per portar ho cap a l’èxit!

Informes

Clients